Berlainan dengan industri hiburan Malaysia, di Hollywood boleh dikatan paparrazi mereka ‘menggila’. Manakan tidak, segala gerak geri artis bakal mereka intip. Bukan sahaja acara yang dihadiri malah mereka turut mengekori artis-artis ini sehingga ke rumah.

Paparazzi Tangkap Gambar Sia Sedang Berbogel

Selain Justin Bieber, Miley Cyrus, Zac Efron terkini giliran penyanyi yang terkenal dengan lagu Chandelier, Sia pula yang menjadi mangsa. Dikhabarkan gambar beliau sedang berbogel di rumah telah dirakam oleh sebuah agensi tanpa pengetahuan beliau yang menampakkan punggungnya denga begitu jelas.

IKLAN

Sia Sebarkan Gambar Bogel

Sia yang turut sedar kini gambarnya itu dijadikan sumber untuk dijual kepada mereka yang menginginkannya, beliau tampil membuat sesuatu yang mengejutkan. Di Twitter nya, Sia telah memuat naik gambar bogel nya itu kepada para peminat.

Beliau menganggap daripada ada sesetengah pihak yang menggunakannya untuk mengaut keuntungan, lebih baik beliau edarkannya secara percuma supaya tidak ada pihak yang menyalah gunakannya. Sesuatu yang bijak barangkali. Sehingga kini Tweet tersebut mendapat 185 ribu Retweet dan 604 ribu tanda suka.

Sumber : Twitter Sia