murai.my turut merasa sedih dan terkejut kerana hubungan antara Datuk Hans Isaac dengan tunangnya Gabrielle Robinson yang menjadi persoalan kebelakangan ini terhenti apabila aktor itu membuat keputusan membatalkan perkahwinan mereka.

Gosip Dengan Model Brazil

Namun selepas sahaja isu ini reda, timbul pula gosip mengatakan Hans kini rapat dengan seseorang yang bergelar model berasal dari Brazil. Hans terlihat bergambar bersama gadis ini dan dimuat naik ke akaun Instagram miliknya. Dalam gambar tersebut Hans menulis;

IKLAN

“Aneh! bagaimana dunia berfungsi. 8 tahun kemudian, hampir separuh dunia jauhnya, satu e-mel dan kami kembali ke KL dan menikmati kopi bersama sekali lagi”

Peminat Suka Pasangan Ini Bercinta

Ada juga peminat yang merasakan wanita cantik ini begitu sesuai kalau disatukan dengan Hans. Begitulah kalau orang yang berstatus solo selalu sahaja dikaitkan, lebih-lebih lagi cantik dan sama padan.

Ini gambar-gambar wanita cantik ini yang dikenali sebagai Andressa Galvão yang merupakan seorang model terkenal berasal dari Brazil.Bukan main rancak lagi netizen ni kan, bab untuk menyatukan artis solo memang cepat.

Sebelum memutuskan untuk membatalkan majlis perkahwinan, pada Ogos lalu, Hans menolak khabar angin pertunangannya dengan Gabrielle sudah berakhir selepas kedua-dua mereka menghapuskan gambar-gambar bersama di Instagram.

Apa kata anda? Sesuai tak dengan Hans?