Menangi Tiket & Cenderamata Eksklusif Filem Disney/Pixar’s Coco

2

Disney/Pixar’s Coco, filem terbaru Disney dan Pixar yang menampilkan cerita mengenai budak kecil bernama Miguel dengan cita-citanya sebagai pemuzik. Namun Miguel tersasar ke tanah kematian.

Miguel ingin menjadi seorang penyanyi dan pemuzik disegani seperti idolanya, ahli muzik legenda Meksiko, Ernesto de la Cruz.

IKLAN

Malangnya, keluarganya melarang Miguel untuk bermain muzik. “Coco” atau Mamá Coco adalah nama diberi oleh nenek Miguel yang selalu mendengar permasalahan Miguel sehari-hari.

Miguel tinggal di Santa Cecilia, tentu saja berada di tanah kehidupan atau dunia nyata. Namun, Miguel melakukan perkara yang tak pernah diduga, membuatnya menjadi manusia pertama yang berkunjung ke tanah kematian, atau yang juga dikenal sebagai Día de los Muertos. Filem Disney/Pixar’s Coco diarahkan oleh Lee Unkrich yang berjaya dengan Toy Story 3.

Pada satu hari di setiap tahunnya, kedua dunia tersebut bersatu secara magis yang digambarkan sebagai reunion keluarga besar antara dunia nyata dan dunia kematian. Menarik bukan? Pasti anda mahu tak sabar nak lihat warna-warni indah di filem Coco ini yang akan berada di pawagam bermula pada 23 November ini!

Khas untuk pembaca setia murai.my, kami ada 10 pasang tiket untuk anda tonton tayangan perdana filem Coco pada 22 November ini di TGV One Utama.

Bukan itu sahaja, anda juga akan diberikan cenderamata istimewa eksklusif dengan edisi terhad dari Disney/Pixar’s Coco seperti Wireless Speakers, buku nota, mug dan Ice Cube Tray. Nak tahu caranya? Mudah saja! Jawab soalan berikut dan mungkin anda adalah pemenangnya.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan artikel ini di Facebook dan tag nama rakan yang anda akan bawa menonton bersama.
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif di bawah.
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 21 November 2017.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di TGV One Utama bermula jam 8.30 malam.