Memberikan hadiah bagi orang yang tersayang tidak semestinya ketika meraikan ulangtahun hari jadi mahupun perkahwinan. Yang penting momen tersebut tentu sangat berkesan bila orang-orang terdekat seperti suami memberikan hadiah.

https://murai.my/25374-izara-aishah-tergamam-dapat-hadiah-kereta-rolls-royce-ini-harganya/

Jika baru-baru ini Izara Aishah dapat kejutan hadiah sebuah kereta mewah Roll Royce, hari ini artis ini dapat telefon pintar yang tengah hangat di pasaran, walaupun masih belum lagi masuk di Malaysia.

IKLAN

Dari gambar yang dimuatnaik dalam IG Stories Nora Danish, nampaknya dia menerima hadiah sebuah telefon pintar iPhone X dari suaminya, Nedim Nazri.

Untuk pengetahuan, jenama Iphone X ialah produk telefon pintar Apple terbaru dan harga jualan iPhone X adalah RM 5,149 untuk storan 64GB dan RM 5,899 untuk storan 256GB. Ini sekaligus meletakkannya sebagai iPhone termahal pernah dijual di Malaysia.

Pastinya ramai menanti kemunculan peranti terbaharu iPhone X yang bakal berada di pasaran Malaysia 24 November ini.

Pra-pesanan iPhone X atau sebutannya ‘iPhone ten’ di Malaysia boleh dibuat mulai Jumaat, 17 November ini melalui syarikat telekomunikasi terkemuka seperti Celcom, Digi dan U Mobile.