Semalam beberapa keping majlis resepsi Cik Puan Juliana Evans dan suaminya, Y.A.M Tengku Shariffuddin Shah yang diadakan di The Andaman, Pulau Langkawi mendapat pelbagai reaksi dan tidak kurang juga kecaman dari netizen.

Pada yang belum mengenali suami Juliana, ini artikel dari murai.my tentang TengkuTengku Shariffuddin atau lebih mesra dipanggil Tenku Adeq yang patut anda tahu. Klik artikel di bawah.

https://murai.my/12973-kenali-lebih-dekat-tengku-adeq-yang-menjadi-pilihan-hati-jue/

IKLAN

Tema Beach Wedding

Bertemakan Beach Wedding, gambar yang dikongsi itu telah menimbulkan kecaman dari netizen dimana rata – ratanya menganggap tema tersebut tidak ubah seperti tema perkahwinan di barat.

Malah kecaman hebat terus dilemparkan apabila terdapat juga yang melihat majlis resepsi yang dihadiri rakan terdekat dan keluarga kedua belah pihak seperti di gereja.

Bagi kami di murai.my tema tersebut tidaklah seperti di dalam gereja dan kami juga tidak menolak ianya seperti di barat. Tapi itu bukanlah sesuatu yang pelik dan baharu kerana untuk anda yang tidak mengetahui, Juliana Evans sendiri mempunyai darah kacukan Inggeris disebelah bapanya.

Selamat Bernikah

Terdahulu, Juliana Evans telah selamat melangsungkan pernikahan dengan lelaki pilihan hatinya, Y.A.M Tengku Shariffuddin Shah bin Y.A.M Tengku Sulaiman Shah Al-Hajj, 29, di Shah Alam pada 30 April lalu. Juliana atau nama sebenarnya Juliana Sophie Johari Evans selamat diijab kabul bersama suaminya yang merupakan kerabat diraja Johor dan Selangor itu dengan sekali lafaz dimana sebelum ini murai.my turut memaparkan sekitar majlis akad nikah mereka.

https://murai.my/12829-juliana-evans-selamat-diijabkabulkan-bersama-tengku-sharifuddin/

Apapun kami di murai.my mendoakan kesejahteraan buat Juliana Evans dan suami dan semoga dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah.