Selepas pelbagai kecaman hebat telah diterima Izara Aishah kerana memakai kerudung yang kelihatan seperti roti tisu di hari pernikahan beliau dan Adib Khalid, semalam di majlis resepsi di sebelah pihak lelaki, Izara telah mengejutkan satu Malaysia dengan penampilannya.

Pengantin Paling Cantik Di Malaysia

Manakan tidak, tampil dengan penampilan seperti puteri diraja, tumpuan lensa kamera dan para hadirin tidak putus – putus melihat Izara yang sangat cantik. Baju yang direka oleh Rizman Ruzaini tersebut telah mendapat pujian ramai termasuk rakan – rakan selebriti seperti Fazura, Daler Yusuf dan ramai lagi.

IKLAN

Malah terdapat juga komen dari peminat yang mengatakan Izara antara pengantin paling cantik di Malaysia dan tidak kurang juga yang memuji perkahwinan mereka meraih Wedding of The Year

Kerudung Roti Tisu

https://murai.my/25541-bak-bidadari-10-gambar-sekitar-majlis-akad-nikah-izara-aishah-adib-khalid/

Pada hemat murai.my, kerudung yang dipakai Izara sebelum ini adalah sesuatu yang unik malah suatu ketika dahulu bangsa Melayu memakai kerudung labuh untuk sesebuah majlis. Benarlah kata perekanya, Datuk Rizalman , konsep yang dibawanya adalah Future Classic berjaya meraih perhatian. Syabas!