Minggu ini barangkali segala spekulasi hubungan Fattah Amin dan Fazura bakal terjawab kerana kedua-duanya bakal mengadakan sidang media pada khamis, 23 November ini.

Fattah Dan Fazura Bernikah Pada 14 November

https://murai.my/24932-selain-fattah-amin-3-artis-ini-turut-mengerjakan-umrah-november-ini/

Ketika peminat tidak sabar menunggu sidang mddia yang bakal diadakan, timbul pula dakwaan bahawa mereka sememangnya sudah bernikah pada 14 November yang lalu seperti yang dijangka oleh murai.my. Malah terdapat sumber sahih melalui laporan Utusan Online mengatakan merkea sudah selamat bernikah berwalikan abang kepada Fazura.

IKLAN

“Benar, mereka telah dinikahkan dalam suasana sederhana sekitar pukul 12.30 malam pada tarikh itu dengan abang sulung Fazura sendiri menjadi wali pernikahan adiknya itu.Mereka bukan berkahwin dalam keadaan tergesa-gesa sebagaimana yang dianggap setengah pihak, sebaliknya memi­lih untuk mempercepatkan majlis tersebut beberapa hari lebih awal,”

Malah menurut sumber tersebut, Fattah dan Fazura bukanlah berkahwin secara rahsia, sebalik­nya majlis tersebut diadakan secara tertutup bersama ahli keluarga dan kawan-kawan terdekat sahaja demi memastikan privasi kedua-dua belah pihak.

https://murai.my/25340-fattah-dan-fazura-akan-umumkan-sesuatu-pada-23-november/

Tambah beliau,pada awalnya majlis pernikahan dirancang untuk diadakan di Tanah Suci Mekah tetapi pada saat-saat akhir keputusan diubah pada hari pertunangan mereka. Pasangan itu bertunang sehari sebelumnya, iaitu pada 13 November di lokasi yang sama.

Ibu Fazura Doakan Jodoh Fattah Dan Fazura Berkekalan

Dalam perkembangan lain, pengurus Fattah, Aca telah memuat naik sebuah video yang seakan memberikan gambaran bahawa Fattah dan Fazura sudah bergelar suami isteri. Beliau telah mengusik ibu kepada Fazura sewaktu berada di Jabal Rahmah dan bertanyakan apakah doa yang ingin beliau minta.

Secara tidak sedar, ibu Fazura mendoakan agar jodoh anaknya dan Fattah berkekalan. Adakah benar seperti yang didakwa bahawa mereka sudah bernikah? Sehingga kini, baik pihak Fattah mahupun Fazura belum membuat sebarang pengesahan atau pengumuman rasmi mengenai status terkini mereka dan menjelaskan majlis yang berlangsung di ke­diaman nenek Fa­zura itu hanyalah ken­duri doa selamat sempena pemergian pasangan ini ke Tanah Suci.