Baru – baru ini lensa kamera tertumpu pada penyanyi Norshahila Amir Amzah atau lebih dikenali sebagai Shila Amzah apabila beliau telah selamat bertunang dengan sahabat baiknya awal bulan yang lalu

Video Shila Speaking Tular

Terkini tular di media sosial sebuah video yang dirakam Shila mengenai aktivitinya membaca sebuah cerita di dalam Bahasa Inggeris. Apa yang menariknya tentang video tersebut adalah Shila cuba membacanya dalam dialek Amerika dan menurutnya beliau sudah lama tidak bertutur dalam dialek tersebut yang menyebabkannya merasa janggal

Shila Amzah Tertekan, Padam Akaun

https://murai.my/24175-video-shila-amzah-dikecam-tiada-adab-ketika-acara-sarung-cincin/

IKLAN

Dek kerana video tersebut, Shila teruk dikecam netizen kerana mendakwa beliau seperti ‘show – off’ dengan pertuturannya itu. Malah ada juga yang mengecam beliau kerana baru sahaja bertunang, Shila seperti berlagak dengan tunangnya itu.

Dalam kenyataan lain yang ditulis Shila di Twitter nya, beliau mengambil keputusan untuk menyahaktifkan sementara waktu semua akaun media sosialnya kerana menganggap perbuatan netizen mengecamnya itu semakin melampau.

Mungkin ada benar apa yang dikatakan oleh Shila. murai.my mendoakan agar Shila terus tabah dan cekal mengharungi pelbagai komen dari netizen dan juga peminat.