Jika sebelum ini kita selalu dengar isu mengenai adik kepada Neelofa, Nur Ameera Khan yang sering dikecam kerana berpakaian seksi.

Dan tak kurang juga isu tidak bertudung lagi, Ameera mengikut jejak beberapa artis Malaysia yang memutuskan tidak lagi bertudung.

Mohamed Faliq Jadi Tumpuan

Namun kali ini isu mengenai adik lelakinya pula. Untuk pengetahuan anda, Neelofa merupakan anak ketiga daripada sembilan adik-beradik, beliau mempunyai lima adik-beradik berlainan bapa.

IKLAN

Ayahnya berketurunan Melayu dan ibunya, Noor Kartini Noor Mohamed berdarah kacukan Pakistan dan Arab. Mohamed Faliq (Separuh Saudara)merupakan adik lelaki sulung Neelofa yang jarang-jarang kita lihat.

Baru-baru ini, kakak kepada Neelofa, Noor Nabila telah memuat naik gambar Faliq bersama suaminya pelakon popular Sharnaaz Ahmad di Instagram. Rata-rata peminat kagum dengan ketampanan Faliq, malah ada yang cemburu dengan bulu matanya yang begitu memukau.

Selain memuji kerana memiliki sepasang mata yang cantik, ada netizen yang mengatakan wajah Faliq saling tak tumpah seperti Neelofa.

Jom lihat gambar-gambar ini, macam Zayn Malik pun ada.

Kalau dah dewasa ni, mesti kadi kegilaan ramai gadis. Setuju tak?