Siti Nordiana Dan Zoey Rahman Bakal Umumkan Perkahwinan Hari ini?

Mesti Baca

Rezeki pelakon Zoey Rahman nampaknya tidak putus – putus sejak dahulu lagi. Meskipun bersaing hebat dengan kemunculan pelakon-pelakon baru, Zoey telah menunjukkan bahawa dirinya masih relevan dan yang terbaru turut menjadi pelakon utama dalam drama Mat Rukun seperti yang ditampilkan murai.my dalam bulan lalu.

Zoey Dan Siti Nordiana Bakal Umumkan Sesuatu

Semalam, murai.my telah dihubungi sumber terdekat Zoey dan turut menghantar kiriman poster mengenai sesuatu yang bakal diumumkan oleh Zoey dan Siti Nordiana hari ini menerusi lintas lansung di Instagram mereka. Walau bagaimanapun, sumber itu masih merahsiakan apakah yang bakal diumumkan oleh mereka berdua.

Nana Akui Zoey Antara Lelaki Yang Rapat Dengan Beliau

Sebelum ini, Siti Nordiana atau lebih mesra disapa sebagai Nana tidak menolak selain Fikri Ibrahim, Zoey juga adalah antara kawan lelaki yang rapat beliau dan tambah Nana beliau senang bergaul dengan mereka yang dikatakan agak ‘sekepala. Sebelum ini beberapa portal hiburan turut menyatakan bahawa kedua-duanya sedang hangat bercinta namun mereka menolak dan menganggapnya sebagai kawan rapat sahaja.

Apakah yang bakal diumumkan oleh Zoey dan Nana? Secara kebetulan, hari ini adalah Hari Lahir Nana yang ke 33. Adakah mereka bakal umumkan mereka bakal berkahwin? Atau kedua-duanya bakal menjayakan sebuah drama? Atau mungkin juga dilantik sebagai duta? Sama-sama kita nantikan pengumuman tersebut pada jam 9 malam ini di Instagram mereka.

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan