Neelofa Sedang Berkawan Rapat Dengan Anak Perdana Menteri ?

Mesti Baca

Jika anda mengikuti perkembangan Neelofa di Instagram, pasti anda tahu bahawa pengacara dan pelakon popular ini kini berada di Shanghai, China bagi memenuhi jemputan menyaksikan pertunjukan fesyen jenama pakaian dalam terkenal, Victoria’s Secret.

Selebriti Malaysia Pertama Ke Pertunjukan Victoria’ Secret.

Buat peminat Victoria’s Secret pasti ramai yang tahu pertunjukan fesyen paling popular dan dinanti-nantikan seluruh dunia ini telah berlangsung di Shanghai, China.

Malah kehadiran Neelofa ke pertunjukan fesyen ini sekali gus menjadi selebriti pertama di Malaysia yang dijemput dan dibawakan khas oleh Oppo Malaysia dimana Neelofa merupakan salah seorang dari duta jenama telefon pintar berkenaan.

Makan Malam Bersama Ashman Najib

Terbaru, menerusi klip Insta Story Neelofa, kelihatan beliau sedang makan malam bersama anak Perdana Menteri Malaysia, Ashman Najib. murai.my difahamkan, makan malam mereka itu bukanlah sesuatu yang dirancang.

“Out of all places,we figured da spontaneous dinner in Shanghai would be a good catch up.and it was!”

Adakah mereka sedang bercinta? Atau hanyalah sekadar kawan biasa? Apa pun tahniah buat Neelofa atas pelbagai pencapaian yang membanggakan pada tahun ini!

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan