Tahniah diucapkan pada Mell, vokalis kumpulan Sakura Band yang khabarnya bakal bernikah pada jumaat ini dengan jejaka pilihannya yang juga salah seorang ahli kumpulan 6itxh Sense, Wan atau nama sebenarnya Mohd Safwan. Untuk anda yang tidak tahu, Sakura Band yang terkenal menerusi lagu Melepaskanmu merupakan anak didik kepada Kumpulan 6itxh Sense.

5 Tahun Bercinta

Siapa sangka, kedua-duanya bijak merahsiakan hubungan cinta mereka dari ‘dihidu’ pihak media dan peminat. Akui sudah lima tahun bercinta, mereka mengambil keputusan untuk tidak mendedahkan perkara ini atas banyak faktor.

IKLAN

” Bukanlah nak jadi perahsia sangat, cuma kami berdua lebih selesa untuk tidak terlalu bercerita hal peribadi dengan pihak luar. Bukan apa, saya pun tak mahu hal cinta ini mengganggu kerja kami kerana lagipun masing-masing berada dalam satu industri yang sama. Saya nak bekerja secara profesional, nak fokus pada kerjaya. Dari dulu lagi saya pernah kata mahu orang kenali diri ini kerana bakat sebagai penyanyi dan orang seni. Bukan menerusi cerita-cerita cinta atau apa”

Mell Memeluk Islam

Lebih menggembiran lagi, seperti yang dilaporkan murai.my, Mell telah disahkan memeluk agama Islam pada Oktober yang lalu sempena dengan hari lahirnya yang ke 29 tahun. Mell dilihat telah memakai tudung berwarna jambu beserta ucapan hari lahirnya yang mengejutkan ramai peminat.

“Assalamualaikum semua, thank you yang wish birthday Mell. Semoga Allah S.W.T merahmati kamu”

Gambar Instagram Mell Sakura Band