Esok, 24 November secara rasminya iPhone X akan berada di pasaran Malaysia. Walaupun harganya mahal,namun dijangka sambutan yang menggalakkan bakal diterima Apple untuk model ini.

iPhone SE 2 Awal Tahun Depan

Namun begitu, perhatian harus diberi kepada perkembangan jenama ini dimana menurut laporan Economic Daily News , iPhone SE 2 akan dihasilkan sepenuhnya di Bengaluru India dan bakal dirasmikan awal tahun hadapan. Ura – ura mengatakan iPhone SE 2 akan mengekalkan skrin 4″, dijana pemproses A10 Fusion, memori 2GB RAM, storan 32/128GB. kamera utama 12-Megapixel, kamera hadapan 5-Megapxiel dan bateri sebesar 1,700 mAh. Kelihatan seperti model lama namun adakah beberapa penambahbaikan ciri – ciri baru akan dilengkapkan pada model SE 2?

IKLAN

Gambaran iPhone SE 2

Walaupun beberapa ciri klasik hangat diperkatakan, namun gambaran SE yang lebih moden dan terkini turut ditampilkan. Bayangkan SE 2 turut menggunakan face id dan beberapa fungsi baru akan diperkenalkan. Kami pasti Apple akan memperkenalkan sesuatu yang baru dalam model mereka akan datang.

Sumber Lowyat.net via  9to5Mac