Esok, 24 November secara rasminya iPhone X akan berada di pasaran Malaysia. Walaupun harganya mahal,namun dijangka sambutan yang menggalakkan bakal diterima Apple untuk model ini.

iPhone SE 2 Awal Tahun Depan

Namun begitu, perhatian harus diberi kepada perkembangan jenama ini dimana menurut laporan Economic Daily News , iPhone SE 2 akan dihasilkan sepenuhnya di Bengaluru India dan bakal dirasmikan awal tahun hadapan. Ura – ura mengatakan iPhone SE 2 akan mengekalkan skrin 4″, dijana pemproses A10 Fusion, memori 2GB RAM, storan 32/128GB. kamera utama 12-Megapixel, kamera hadapan 5-Megapxiel dan bateri sebesar 1,700 mAh. Kelihatan seperti model lama namun adakah beberapa penambahbaikan ciri – ciri baru akan dilengkapkan pada model SE 2?

Gambaran iPhone SE 2

Walaupun beberapa ciri klasik hangat diperkatakan, namun gambaran SE yang lebih moden dan terkini turut ditampilkan. Bayangkan SE 2 turut menggunakan face id dan beberapa fungsi baru akan diperkenalkan. Kami pasti Apple akan memperkenalkan sesuatu yang baru dalam model mereka akan datang.

Sumber Lowyat.net via  9to5Mac

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry