Umumnya kita sudah tahu mengenai hubungan mereka berdua. Pasangan ini yang sudah bertunang 13 November lalu. Fattah Amin dan Fazura akhirnya telah berkongsi klip video semasa majlis pertunangan berlangsung menerusi laman sosial Instagram masing-masing. Lihat video yang di rangkumkan oleh murai.my dari sumber Instagram.

“Teristimewa buat our beloved Love Warriors. Majlis pertunangan kami yang sederhana. Terima kasih di atas doa anda semua.

Salam sayang dari kami,” tulis mereka memetik kapsyen video tersebut.

Hanya 5 Golongan Ini Tahu Rahsia Pertunangan

Semua orang tidak tahu mengenai hubungan mereka sehinggalah sidang media diadakan. murai.my senditi pelik, ada pula wartawan yang mengaku mendapat berita eksklusif bahawa dia yakin pasangan ini sudah bernikah. Hebatnya wartawan itu! Tahukah anda, hanya 5 golongan ini simpan rahsia mengenai pertunangan ini. Kenapa tak tanya sahaja pada mereka? Berikut pendedahan dari murai.my, siapakah mereka.

Keluarga

Hanya ahli keluarga yang hadir tahu mengenai pertunangan ini. Pasangan itu telah mengikat tali pertunangan di kediaman keluarga Fazura dan kemudiannya berangkat ke Tanah Suci bagi menunaikan ibadah Umrah dua hari selepas majlis.

Black Pepper Production

Fattah Amin dan Fazura menggunakan khidmat Black Pepper Production untuk menghasilkan video ini menarik ini. Produksi ini menyediakan perkhidmatan Fotografi Professional untuk perkahwinan, Acara, Fesyen, dan komersial. Selain Fattah Amin dan Fazura, produksi ini turut berkhidmat untuk Majlis Pernikahan Izara Aishah dan Adib Khalid.

Rizman Ruzaini

View this post on Instagram

Special project for @intrendmalaysia . #gemini #InTrendMalaysia #InTrendGala2017 #rizmanruzaini

A post shared by rizmanruzaini (@rizmanruzaini) on

IKLAN

Pakaian nikah Fazura warna ungu cerah ini dibuat oleh pereka fesyen kegemarannya. Siapa lagi kalau bukan pereka duo terkenal tanah air Rizman Ruzaini. Semestinya mereka berdua sudah tahu pernikahan ini.

Sheila Mohamad

Sheila Mohamad bukan nama asing dalam kalangan jurusolek tempatan. Dia berbakat besar dalam menatarias golongan selebriti juga personaliti. Pada majlis itu, dia bertanggungjawab menatarias Fazura.

Ckay Liow

Pendandan rambut profesional, Ckay Liow pula di beri kepercayaan oleh Fazura untuk mendandan rambutnya untuk pertunangan ini. Sudah pastinya dia antara individu yang sudah tahu pertunangan ini.