Masih ingat lagi dengan kumpulan X-Factor? Kumpulan yang merupakan sebuah kumpulan pemuzik dan penyanyi yang aktif di Malaysia pada sekitar tahun 2000. Kumpulan ini menyampaikan lagu-lagu Melayu yang diminati anak muda.

Danny,salah seorang anggota yang digilai ramai gadis sekarang terbabit dalam industri perfileman. Mesti ramai dah lama tak lihat Danny sekarang. Jom lihat beberapa gambar Danny yang terkini dirangkumkan oleh murai.my dari sumber Instagram.

IKLAN

Danny dikatakan menjadi pemandu perkhidmatan Uber dan dia mula berasa seronok selepas mendapat pendapatan yang disifatkan sebagai lumayan selain melihat pelbagai karenah manusia.

Danny atau Mohd Khardanie Anwa tidak kisah walaupun ada segelintir pihak yang memberikan komen negatif mengenai pekerjaan yang dilakukannya itu termasuk yang menuduhnya sudah ‘tidak laku’ dalam industri hiburan.

View this post on Instagram

Amerika aku dtg …….

A post shared by Danie Anwa (@danianwa) on

Pada mereka yang tidak tahu, sebenarnya Danny merupakan bekas pramugara.

View this post on Instagram

before after….

A post shared by Danie Anwa (@danianwa) on

IKLAN

Danny juga memiliki syarikat Double Channel Sdn Bhd dan projek terbaru ialah karnival online Timorfest. Selain itu, dia juga terbabit dengan penggambaran program TV iaitu Destinasi Selebriti dan terbaru 2 Roda untuk saluran RTM.