Pelakon Uqasha Senrose gembira menjadi salah seorang pelakon bersama Fattah Amin dan Nur Fazura Sharifuddin dalam sebuah drama popular sehingga menyebabkan pasangan itu baru-baru ini bertunang.

Menurut laporan dari NST, Uqasha atau nama sebenarnya Nik Zaris Uqasha Senrose, mendedahkan bahawa pada peringkat awal ketika pergambaran untuk drama Hero Seorang Cinderella, Fattah dan Fazura, seperti tidak mesra.

IKLAN

Melihat keadaan itu, Uqasha berusah untuk membawa mereka menjadi lebih rapat tetapi tidak pernah membayangkan bahawa Fattah dan Fazura akan jatuh cinta untuk satu sama lain.

“Pada hari-hari awal ppergambaran itu, mereka berdua agak egotistik terhadap satu sama lain, jadi saya cuba menjadikannya lebih baik dan memudahkan mereka menjadi lebih selesa antara satu sama lain untuk mendapat chemistry yang lebih baik.

Sejak itu, saya melihat mereka mula untuk menjalinkan hubungan yang lebih natural dan lebih dekat semasa pergambaran di Pulau Perhentian di Terengganu. “

Uqasha memberitahu, Fazura adalah seperti kakaknya sendiri dan dia sangat gembira melihat pasangan ini kelihatan sangat romantik apabila mereka bersama-sama.

Sumber NST