Meskipun tiada pengumuman rasmi mengenai hubungan percintaan di antara Nabila Razali dan Aedy Ashraf, para peminat seolah – olah dapat menghidu bibit – bibit percintaan diantara mereka.

Pakai Pakaian Sedondon Di Majlis Hari Lahir Nabila

Sebelum ini, Nabila telah memuat naik beberapa foto di sekitar majlis sambutan hari lahirnya yang ke-25, di akaun Instagram (IG). Menariknya, pada majlis tersebut Nabila dan pelakon Aedy Ashraf tampil berpakaian sedondon, jaket jeans berwarna biru.

IKLAN

Hubungan antara Aedy dan Nabila mula menjadi perhatian netizen apabila mereka berdua memuat naik gambar romantis di IG masing-masing dan Nabila juga mengakui hubungan persahabatannya dengan Aedy sedang di peringkat mengenali hati budi masing-masing.

Putus Cinta Kerana Orang Ketiga

Akan tetapi, terbaru penyanyi lagu Pematah Hati ini telah memuat naik video sedih di laman sosial Instagramnya.

https://youtu.be/kNvbM7ZX_Ok

Menerusi video berdurasi satu minit itu, Nabila dipercayai meluahkan rasa kecewa apabila dipermainkan oleh seorang lelaki yang pada hemat kami ditujukan kepada Aedy

“Lelaki ni memang tak pernah cukup kan?, tak kisahlah kita berkorban banyak mana, dia tetap cari lain. Harap korang tak tanya lagi pasal ni. Korang mesti pernah kena macam ni juga kan?,”

Malah, Nabila juga dilihat sudah memadam foto-foto mesra dengan pelakon berkenaan serta tidak lagi mengikuti Instagram Aedy Ashraf dan turut menutup ruangan komen. Jika benarlah spekulasi ini, kami di murai.my berharap Nabila akan tabah dan mungkin akan ada pengganti yang lebih baik dari kekasihnya sebelum ini.