Tampil mempertahankan kekasihnya, Uqasha Senrose daripada terus dikecam, Hefny Sahad turut mengeluarkan kenyataannya mengenai baju Uqasha yang dikatakan terlalu menonjol sehingga menampakkan bentuk buah dadanya yang tular di media sosial.

Hefny Tidak Peduli Komen Negatif

Menurut Hefny menerusi sumber Kosmo, beliau sememangnya tidak mahu mengambil peduli tentang komen-komen negatif yang dilemparkan kepada Uqasha dan berpendapat pakaian Uqasha sebenarnya tidaklah “terlampau seksi” seperti yang didakwa netizen.

IKLAN

“Pada saya baju yang dipakai Uqasha tidaklah terlalu seksi atau terdedah sana sini, mungkin menampakkan bentuk badannya sahaja. Begitu pun, ia merupakan aset yang dikurniakan Tuhan untuknya. Artis memang akan menjadi perhatian masyarakat, jadi kita tidak boleh menutup mulut orang. Buat baik pun tetap akan dikecam. Saya tidak mahu memanjangkan hal ini, berilah komen apa sahaja, moga mereka diberi ketenangan suatu hari nanti”

Bukan Kali Pertama Uqasha Dikecam

Raanya ini bukanlah kali pertama Uqasha dikecam. Sebelum ini Uqasha mencuri perhatian kerana mengambil keputusan untuk membuka hijabnya dan diikuti dengan bajunya yang menampakkan dirinya seperti sedikit berisi.

Kami pasti Uqasha sudah lali dengan pelbagai komen negatif dan diharap beliau akan terus kuat dan menjadi lebih matang menghadapi pelbagai kecaman netizen.