Benarlah kata pepatah setiap yang jadi, ada hikmahnya. Begitu juga dengan hubungan 3 personaliti ini iaitu Engku Emran dan isterinya Laudya Cynthia Bella serta Erra Fazira. Meskipun hubungan Emran dan Erra menemui titik noktah, namun demi anak mereka, Engku Aleesya mereka melupakan kisah lama dan menjadi kawan baik.

Gambar Mesra Tular

Lihat sajalah hubungan mesra Norman Hakim, Memey Suhaiza dan Abby Abadi,walaupun kemelut melanda hubungan mereka suatu masa dahulu, kini mereka mengambil jalan untuk melupakannya dan begitu juga dengan pasangan ini. Semalam tular di media sosial mengenai gambar keakraban mereka bertiga yang mencuri perhatian.

IKLAN

Hubungan Kami Bagai Adik Dan Kakak

Kami di murai.my akui bukanlah mudah untuk menjaga hubungan seumpama ini apatah lagi menjadi lebih rapat. Tapi mereka bertiga telah buktikannya dan wajar dicontohi ramai pihak.

“Masyallah, mereka suka? Alhamdulillah saya memang sangat menjaga hubungan silaturahim ini. Lagipun, saya pula tiada teman yang ramai disini. Hubungan kami bagai adik dan kakak. Lagipun Erra adalah emak Aleesya dan dia juga memanggil saya Bunda. Alhamdulillah saya bersyukur kerana saya punya teman untuk saling berkongsi cerita. Itu yang membuat kami semakin rapat. Saya sedar Erra pelakon terkenal bahkan saya ada menjadikannya rujukan. Tapi hubungan kami lebih bersifat peribadi bukan kerjaya,”

Seronok pula lihat kemesraan mereka. Pujian seharusnya diberikan kepada Erra Fazira yang begitu cekal mengharungi pelbagai cabaran malah hubungannya dengan Shahir juga menimbulkan tanda tanya netizen setelah Shahir didakwa sekali lagi menghilang.