4 bulan sudah berlalu! Kisah Aliff Aziz dengan kontroversi apabila didakwa mengasari isterinya Bella Astillah yang ketika itu bersama aktres, Afifah Nasir di sebuah pusat karaoke di Cheras.

Isu yang mencuri tumpuan seluruh Malaysia ini kembali reda apabila Aliff tampil memohon maaf sambil ditemani Bella, dalam sidang media.

IKLAN

Namun sehingga kini mereka pasangan suami isteri kembali hidup lebih bahagia dan ternyata cinta mereka makin utuh.

Dalam laporan Utusan Online, Bella atau nama sebenar Dayang Nabellah Awang Astillah mengakui dia telah melupakan peristiwa pahit yang menggangu emosinya. Apa yang mengejutkan, selepas bersalin anak sulung, dia seperti mudah lupa.

“Bila masuk dalam wad bersalin, saya teruskan teringatkan ibu. Masa itu membayangkan pengorbanan seorang ibu yang bertarung nyawa melahirkan saya. Yang ibu lalui satu masa lalu itu turut saya rasai. Memang satu pengalaman yang indah,” kongsinya.

“Ya, perubahan paling besar sekali ialah saya mudah lupa. Mungkin ini kesan daripada bersalin rasanya. Nasib baik saya tak lupa Aliff! Tapi tak adalah serius dan boleh memudaratkan kesihatan,” ujarnya sambil ketawa.

Takkan pula Bella nak lupa suami kacak macam Aliff ni! Mungkin ini hanya kesan sampingan selepas bersalin.

Bagi murai.my, ada baiknya juga ada perubahan itu, sekurang-kurangnya cepatlah rasa nak ‘moveon’ dan dapat teruskan kehidupan dengan positif.

Sumber Utusan Online