Umumnya kita sudah mengetahui sudah lebih 2 tahun pelakon Fasha Sandha bergelar Ibu tunggal dalam membesarkan 2 orang anaknya. Kisah percintaan Fasha Sandha dengan seorang ahli perniagaan yang bergelar Ustaz semakin pudar.

Berdamai Dengan Jejai

Terbaru, Fasha sudah mengambil keputusan berdamai dengan bekas suaminya, Jejai. Mereka berdamai bagi mendapat penyelesaian secara baik terhadap kesemua kes-kes mereka di mahkamah termasuk hak penjagaan.

IKLAN

Jadi terkini. perkembangan terbaru Fasha Sandha? Dalam laporan Utusan Online, Fasha sendiri mengakui dia belum bersedia untuk berkahwin semula.

“Sekarang saya tidak terfikir soal jodoh lagi, rancangan saya bila sudah berumur 35 baru saya serius untuk berkahwin,”katanya.

Rimas Didekati Ramai Lelaki

Mengakui ada di antara lelaki yang cuba mendekatinya itu pernah menunggunya di set penggambaran. Kata Fasha kebanyakkan lelaki yang cuba menambat hatinya ini hadir daripada pelbagai golongan.

“Ada yang VIP ada yang tidak, ada yang biasa, macam- macam. Malah ada yang sanggup tunggu saya di set penggambaran sebab mahu jumpa saya. Jujurnya saya hargai usaha dia, tetapi saya rimas sebenarnya,” katanya lagi.

IKLAN

Wah! Nampaknya Fasha benar-benar mahu beri perhatian yang lebih pada anak-anaknya bukannya mencari suami baru. Fasha terlihat lebih gembira dengan kehidupannya sekarang lagi-lagi baru sahaja memenangi Pelakon Terbaik Drama di Anugerah Skrin. murai.my mengucapkan semoga berjaya pada Fasha dan terus berkarya dalam dunia seni lakonan.