Nama Fathia terus menjadi perhatian. Bukan sahaja di Twitter, malah ketika perhimpunan rasmi UMNO baru-baru ini,nama beliau telah disebut oleh Dira Abu Zahar yang melabelkannya seolah – olah seperti contoh yang tidak baik.

Diugut Pelakon Lelaki Botak

Terbaru, Fathia melalui Twitter nya, telah mendedahkan mengenai beliau telah diugut oleh seorang lelaki yang menyebabkan beliau merasa trauma dengan kejadian tersebut.

IKLAN

Berdasarkan gambaran yang Fathia berikan yang turut mengenalinya, lelaki tersebut dikatakan botak dan Fathia enggan mendedahkan identiti siapakah individu berkenaan. Tambahnya lagi, laporan polis tidak akan dibuat yang dianggap Fathia seperti tidak mendatangkan sebarang kebaikan.

Kasihan pula kami lihat pada Fathia yang sejak kebelakangan sering kali dikecam sehingga mengancam keselamatan beliau. Mungkin Fathia boleh kurangkan bersikap terlalu lantang bersuara pada masa ini memandangkan pelbagai isu ‘panas’ sedang rancak dibincangkan dan paling kurang buat saja laporan polis yang sememangnya sedikit sebanyak menjaga keselamatan dirinya.