Tidak sabar untuk melihat bakat – bakat baru bertanding di pentas berprestij, Anugerah Juara Lagu pada awal tahun hadapan. Antara penyanyi – penyanyi baru yang berjaya melayakkan diri ke Juara Lagu 32 antaranya adalah Ernie Zakri, Syamel, Wany Hasrita dan Haqiem Rusli.

Haqiem Rusli Mohon Maaf

Terbaru, menerusi instastories Haqiem Rusli, beliau telah menyatakan bahawa konsert jelajahnya yang dijadualkan dalam masa terdekat ini terpaksa ditunda pada Mac tahun hadapan. Menyatakan kekesalan dan turut memohon maaf, Haqiem turut menjelaskan antara punca beliau terpaksa menunda konsert tersebut adalah kerana pihak pengurusannya mahukan beliau menumpukan perhatian dalam persiapan Anugerah Juara Lagu(AJL)  tidak lama lagi.

IKLAN

Tidak Cukup Rehat

Pujian seharusnya diberikan kepada penyanyi remaja ini yang sememangnya selalu merendahkan diri dan cuba yang terbaik untuk memuaskan hati para peminatnya. Mungkin ada benarnya dengan keputusan yang dibuat oleh pihak pengurusan Haqiem kerana jika terjadi apa – apa ketika konsert ini diteruskan, sudah pasti beliau tidak dapat beraksi dengan baik dalam AJL nanti.

Malah sebelum ini, murai.my pernah menemubual Haqiem sebelum ini dan turut bertanyakan mengenai suara beliau yang kelihatan sedikit tenggelam ketika membuat persembahan di Separuh Akhir Muzik- Muzik 32. Menurutnya, faktor tidak cukup rehat menyebabkan dirinya kurang sihat pada hari kejadian. Apapun semoga berjaya buat Haqiem Rusli di AJL 32 nanti!