Ketika ini telah berlakunya perang komen melibatkan peminat 3 artis iaitu Neelofa, Fattah Amin dan Fazura setelah Fattah dikatakan secara tiba-tiba dimaklumkan oleh pihak produksi MeleTOP Fattah tidak dapat hadir ke rancangan itu atas sebab- sebab tertentu walhal pelakon itu sudah bersedia di set berkenaan.

MeleTOP Mohon Maaf

Pihak produksi MeleTOP turut memohon maaf melalui Instagram rasmi mereka dengan alasan Fattah tidak dapat hadir.

IKLAN

“Kami ingin memohon maaf. Fattah Amin tidak dapat hadir malam ni, disebabkan urusan di luar jangkaan yang tak dapat dielakkan. [murai.my] Tapi jangan risau, nanti kami jemput Fattah Amin & isteri datang sini lagi. Hehe,”

Sepatutnya Fattah akan bersama dengan Fahrin Ahmad bagi mempromosikan drama terbaru mereka, Coffee Prince.

Akan tetapi walaupun Fattah secara tiba-tiba tidak muncul, Fahrin tetap menggalas tugasnya dan turut dipuji pengacara rancangan berkenaan, Neelofa

Bukti Fattah Berada Di Set

Hasil carian murai.my melalui beberapa sumber, kami berjaya menjumpai beberapa gambar Fattah dikatakan telah berada di set MeleTOP, malah gambar beliau bersama Fahrin dan pihak produksi turut berjaya dirakam peminat.

Sejurus sahaja tersebarnya khabar berita Fattah tidak akan berada di rancangan MeleTOP, pelbagai andaian telah dibuat oleh peminat mereka malah ada yang menganggap Fattah sebagai tidak proffesional kerana enggan bersemuka dengan Neelofa yang juga bekas kekasihnya.

Pengurus Neelofa Sindir Fattah?

Selain daripada itu, kami juga berjaya menyunting status berbaur sindirian dari pengurus Neelofa yang dikenali sebagai Shawn Amer di Instagram sebelum beliau memadam status tersebut.

Daripada sindiran tersebut kami percaya ianya ditujukan buat Fattah. Apakah sebenarnya yang terjadi? Kami percaya Fattah pasti akan mengeluarkan kenyataan rasminya hari ini. Sama-sama kita nantikan!

IKLAN