Firman Disindir Sering ‘Mabuk’ Atas Pentas. Ini Reaksinya

Mesti Baca

Gegaran Gegar Vaganza Musim ke-4 untuk melihat 5 orang finalis berentap sudah mula terasa. Yang menariknya pada musim ini, salah seorang seorang finalis merupakan penyanyi yang berasal dari Indonesia iaitu Firman. Mungkin ramai yang bersetuju bahawa Firman mempunyai kelebihannya tersendiri ketika melakukan persembahan. Dia sering melakukan aksi seperti ‘mabuk’ ketika berada di pentas sehinggakan dia dapat banyak sindiran oleh netizen.

Dipetik dari BH online, Firman tidak tersinggung dengan komen yang dilayangkan menyentuh gaya persembahannya di pentas.  Firman yang popular dengan lagu Kehilangan sebaliknya menganggap, keunikannya di pentas membezakan dirinya dengan penyanyi lain.

“Sebagai penyanyi, saya ada banyak rujukan. Antaranya Bono daripada kumpulan U2 dan mendiang John Lennon yang kelihatan seperti ‘mabuk’ ketika beraksi. Mungkin disebabkan itulah saya dilihat sebegitu ketika menyanyi.

Ahad ini, Firman akan menyampaikan lagu Drama King yang dipopularkan Meet Uncle Hussain dan Tepi Sikit dendangan Sleeq dalam segmen battle bersama seorang penyanyi yang belum diumumkan lagi.

Sumber Berita Harian

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan