Peminat Trauma Lihat Gambar Mesra Pegang Tangan Hael dan Indah

Mesti Baca

Nampaknya rakyat Malaysia yang setia mengikuti perkembangan dunia hiburan merasakan agak trauma dengan kisah percintaan artis. Bimbang ini sekadar gimik seperti kes Nabila Huda dan Aedy Asyraf, ramai yang menyangka ia akan berlaku pada Hael Husaini dan Indah Ruhaila.

https://www.instagram.com/p/BcErgp_FEkr/?taken-by=indahruhaila

Sebelum ini Hael Husaini ada menafikan dirinya menjalin hubungan cinta dengan penyanyi lagu Percayalah, itu. [murai.my] Indah dan Hael dikatakan menjalin hubungan cinta dan ada peminat yang ternampak mereka sering keluar bersama-sama.

Gambar yang terbaru dimuat naik oleh Indah dalam Instagram seolah-olah menggambarkan mereka berdua benar-benar sedang bercinta.[murai.my]  Indah menulis ucapan selamat hari jadi pada Hael disertakan dengan kata-kata romantis.

https://www.instagram.com/p/BcfOUZzFIPZ/?taken-by=indahruhaila

Rata-rata netizen tidak mahu tertipu lagi seperti yang terjadi sebelum ini. Nabila dikatakan memperdayakan peminat berhubung ‘kisah cintanya’ dengan bintang meningkat naik, Aedy Ashraf. Tapi sebenarnya, mereka berdua tidak pernah beri apa-apa kenyataan, silap netizen yang terlalu obses buat spekulasi.

Kalau betul apa salahnya, tak perlu rasa trauma, lagi pun mereka sudah kenal dan mungkin waktu sebegini mereka sudah merancang untuk menjalinkan hubungan lebih serius.

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan