Markah Penuh Gegar Vaganza Akhir Mengejutkan!

Mesti Baca

Sekali lagi tahniah kami ucapkan buat Aishah yang muncul sebagai juara Gegar Vaganza musim keempat selepas diumumkan oleh pengacara GV, Nabil Ahmad dan Jihan Muse.

Kemenangan Aishah Sudah Dijangka

Pada pentas akhir itu, Aishah membawakan lagu All by Myself di segmen solo serta menyanyikan lagu Supergirls bersama Liza Hanim di segmen battle. Kemenangan Aishah juga seperti sudah dijangka malah ramai peminat menyifatkan beliau sebagai lagenda dan pentas itu hanyalah titik permulaan untuk beliau kembali mewarnai industri hiburan tanah air.

Aishah berjaya merangkul wang tunai RM100,000 tajaan Astro dan Qu Puteh, sebidang tanah lot banglo sumbangan Bina Megah Empire dan pakej percutian ke Eropah Timur sumbangan selamatbercuti.com. Penyanyi lagu Janji Manismu itu turut membawa pulang barangan kemas sumbangan DSC Gold & Jewelry, baucer membeli-belah bernilai RM6,000 sumbangan Go Shop dan piala Gegar Vaganza.

Keputusan Mengejutkan!

Dalam perkembangan lain, keputusan akhir Gegar Vaganza 4 juga mengejutkan ramai apabila peserta underdog, Lan Solo berjaya merangkul tempat ketiga dengan membawa pulang wang tunai RM30,000 tajaan Astro dan Qu Puteh, sebidang tanah lot banglo tajaan Bina Megan Empire dan pakej percutian ke Boracay sumbangan selamatbercuti.com. Manakala Hazami pula menduduki tangga keempat dengan perbezaan markah sebanyak 0.4.

1.Aishah – 81%
2.Liza Hanim – 79%
3.Lan Solo – 70.4%
4.Hazami – 70%
5.Firman Siagian – 69%
6.Tia Jinbara – 66%

Tempat kelima pula disandang oleh Firman dan diikuti Tia Jinbara tempat keenam dengan perolehan markah sebanyak 66% . Apapun tahniah murai.my ucapkan buat semua pemenang!

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan