[VIDEO] ‘Memang Dia Riak’- Aliff Syukri Dibuli Isteri Sendiri

3

Masih ramai yang tidak mengenali Datuk Seri Aliff Syukri yang sering berkongsi aktiviti kehidupannya di media sosial. Aliff gemar berkongsi kemewahan dan kejayaan yang dikecapi untuk menjadi inspirasi orang ramai.

Seperti mana yang kita tahu, Aliff sebenarnya telah mencuba banyak kali untuk memujuk isterinya, agar menggantikan tempat Nur Sajat. Namun Shahida mempertimbangkan rayuan suaminya itu dan akhirnya bersetuju untuk menyanyi Duet dengan suami sendiri bagi menghasilkan lagu Abang Nak Tegur 2.0.

IKLAN

Menerusi rancangan hiburan popular MeleTop di Astro, Shahida mengakui dia bersetuju untuk menyanyi bukan kerana suaminya tetapi Datuk Norman yang memberi perangsang.

“Saya menyanyi bukan kerana Datuk Aliff Syukri tetapi kerana Datuk Norman”

Datuk Norman tak henti-henti memberitahu Shahida bahawa Muzik Video di Sepanyol menerima banyak ‘Dislike’ dan dengan menggantikan tempat Sajat bakal mengubaha segalanya.

Kesimpulannya Memang Riak

Dalam topik yang berlainan, Aliff terus mempertahankan diri bahawa dia sebenarnya bukan jenis suka menunjuk di media sosial namun telah diselar oleh isterinya bahawa sememangnya suami suka riak. Oleh kerana kenyataan mengejut dari mulut Shahida, Aliff ternyata sentap dan tidak dapat berkata apa-apa kerana telah dibuli oleh isterinya sendiri.

Mungkinkah isteri beliau juga kurang senang dengan sikap dan cara Aliff yang kadang kadang dilihat agak menunjuk nunjuk dengan kemewahan yang dimilikinya?

Sumber MeleTop