Foto Siti Nurhaliza Tak Bertudung Dalam Muzik Video Terbaru?

161

Rata-rata peminat Dato Siti Nurhaliza atau lebih mesra dipanggil Tok TI pasti dah tonton muzik video terbaru berjudul Bersandar Cinta. Memang tak dapat dinafikan lagu ini antara yang terbaik kerana irama melodi lagu in sangat berkualiti.

Kalau sesiapa yang dah tengok MV lagu Siti yang baru dikeluarkan 14 Jun 2017 yang lepas, akan dapat lihat mesej akhir Tok Ti di akhir video. Memang terharu! Lagu Bersandar Cinta ni memberi erti yang lebih mendalam kepada ahli media dan peminat lain serta semua orang yang menjadi tulang belakang, supporter di sepanjang karier Tok Ti selama ini.

IKLAN

Allahyarham Mama Juwie

Pada minit 4:00, persis seperti Allahyarham Mama Juwie. Mungkin dedikasi buat Allahyarham kerana Mama Juwie juga antara orang yang terawal sangat baik terhadap Tok Ti sewaktu baru menapak dalam dunia nyanyian.

Gambar Belum Bertudung

Jika dilihat pada minit 3:40 dan seterusnya ada satu bahagian di mana dia memaparkan gambar-gambar throwback Tok Ti sepanjang dia mula menyanyi sampai sekarang. Namun penulis merasakan tidak sesuai pula pihak produksi mempamerkan gambar Tok Ti saat masih belum bertudung atau bertudung separuh.

Apa-apa, hampir kesemua peminat memberi komen yang positif untuk video ini.