Terkejut penulis selepas melihat status terbaru yang dimuatnaik oleh pelakon popular Iqram Dinzly yang secara terang-terangan menawarkan diri untuk melakukan perkara yang tak senonoh dengan lelaki ini.

Dalam status yang berbaur lucah itu, Iqram memberi amaran pada lelaki tersebut dan menawarkan diri untuk melakukan hubungan  seks.

IKLAN

“Do you want some BJ (BlowJob) from me, Zaidi Zainal Loi, sedap DM (Direct Message) Tepi”

“Love to see your horny comments . Make me feel”

Status yang mengejutkan ini sebenarnya bermula dari kenyataan seorang netizen yang  dikenali sebagai Zaidi Zainal menegur perangai pelik Iqram sejak akhir-akhir ini.

“Bagi aku Iqram Dinzly ini bukan gila, Dia cuma Biol sikit sejak ayahnya meninggal dunia”

Status Iqram ini mengundang komen negatif dari pengikutnya kerana agak bimbang dengan perubahan sikap Iqram yang semakin menjadi-jadi.

Perangai pelik Iqram mula diperkatakan sejak Oktober lalu apabila sering berkongsi gambar di Instagram termasuklah swafoto bersama bapanya ketika sakit serta gambar di tanah perkuburan arwah bapanya sehingga mengundang pelbagai reaksi negatif.

Bapanya, Muhammad Saipuddin Datuk Seri Ahmad Said meninggal dunia 10 Oktober lalu kerana penyakit diabetes dan darah tinggi serta diserang angin ahmar.