Sekarang ini terlalu banyak perkara yang unik dan aneh menjadi viral sehingga ramai yang terikut-ikut dengan kelakuan ini. Sama seperi lelaki kacak yang berasal dari Thailand bernama Chumnan Maunghong.

Pada akaun Instagram peribadi miliknya, jejaka yang satu ini sering memamerkan deretan video unik dirinya yang makan dengan penuh perasaan! Anehnya lagi dia memakan segala hal mulai dari mangga muda hijau sampai kerang dengan sambal pedas.

IKLAN
View this post on Instagram

มะขามดอง

A post shared by Chumnan Maunghong (@chumnan101) on

Meskipun kelakuannya memang aneh dan kadang-kadang boleh geleng kepala, tak dinafikakan Chumnan merupakan jejaka yang begitu tampan. Berikut ini ada deretan selfienya. Jom tengok di sini!

View this post on Instagram

แซบๆ

A post shared by Chumnan Maunghong (@chumnan101) on

Dalam berbagai video yang dimuatnaik. Chumnan selalu terlihat tengah menyantap makanan di sebuah juadah yang besar dengan posisi mencangkung secara santai.

Lebih uniknya lagi, makanan yang disantap selalu dimakan sekali dengan sambal. Mulai dari ketam, kerang, sayur-sayuran hingga mangga muda yang masih belum dikupas pun dengan santai dia santap bersama sambal.

Tak hanya di video, pada akaun Instagram miliknya Chumnan juga kerap mempamerkan kegiatan hariannya. Salah satunya adalah ketika dia tengah melancong dan mengenakan pakaian khas Timur Tengah.

IKLAN

Jadi, bagi anda suka dan minat dengan jejaka ini, boleh la follow di Instagramnya. Memang meremang bulu roma bila dia makan benda yang pelik-pelik!