Woww! Baru Bersalin, King Coco Dah Tayang Perut Rata

Mesti Baca

Marshaira Binti Ismail atau lebih dikenal dengan King Coco baru sahaja melahirkan anak pertamanya bayi lelaki seberat 3.63kg di Hospital Gleneagles, Kuala Lumpur.  Nina Ismail Sabri, isteri kepada Jovian juga telah melahirkan anak mereka di hospital yang sama. Namun, rupanya masih ramai yang tidak percaya jika sekarang King Coco telah rasmi menjadi ibu.

View this post on Instagram

My kind of ootd nowadays. #kingcoco #princekylemateen

IKLANA post shared by KING COCO 👑 (@k1ngcoco_1) on

Ini kerana baru satu bulan lebih melahirkan, Coco sudah boleh melakukan aktiviti harian.[murai.my] Tak hanya itu, Coco juga membuat netizen bingung lantaran perutnya sudah kembali rata. Coco nampaknya bangga dengan mempamerkan perut ratanya dengan memakai singlet dan seluar ketat.

https://www.instagram.com/p/Bc950k3HlMh/?taken-by=k1ngcoco_1

Apa yang menarik perhatian penulis adalah, bagaimana Coco menjaga penampilannya yang kekal yakin dan tenang bila berhadapan dengan netizen yang tidak henti-henti mencemuh aksinya dalam video.

Sebelum ini Coco berkongsi rahsia untuk mendapat badan yang cantik dengan sering keluar jogging selepas solat Subuh. Rutin harian itu dikatakan lebih baik daripada waktu petang kerana sememangnya waktu itu sudah penat.

Terkini

Majlis Pernikahan Neelofa Langgar SOP, Polis Beri Cadangan Kompaun

Nampaknya isu berkaitan dengan usahawan Neelofa masih berlanjutan hingga sekarang. Susulan mengenai jemputan yang hadir di majlis pernikahannya yang...

Artikel Berkaitan