Siapa sangka khabar angin terdahulu yang mengatakan isteri kepada pelawak terkenal Johan yang juga pelakon, Ozlynn Wati sedang hamil ternyata benar.

Sedang Hamil 5 Bulan

Hari ini, menerusi perkongsian Astro Awani, Ozlynn mengaku bahawa beliau kini sedang hamil anaknya yang kelima dan kandungannya juga sudah mencecah usia 5 bulan. Khabar gembira tersebut telah disembunyikan beliau kerana mahukan kandungannya stabil.

IKLAN

“Alhamdulillah, saya bersyukur kepada Allah S.W.T. dikurniakan rezeki yang tidak ternilai ini. Kandungan saya kini sudah hampir lima bulan pun dan dijangka bersalin pada penghujung bulan Mei atau Jun 2018. Ya, saya tahu mengenai video ‘baby bump’ saya diviralkan, tapi kawan-kawan yang bagi.Namun saya tidak memberi sebarang reaksi atau kenyataan kerana tidak mahu menghebohkan tentang perkara tersebut sehinggalah kandungan saya betul-betul stabil,”

Bakal Bercuti Di Jepun

Tambah Ozlynn, mereka sekeluarga akan berangkat ke Jepun dalam masa terdekat untuk bekerja dan bercuti bersama. Jika dilihatkan pada gambar dan video yang dimuatnaik pasangan ini di Instagram, keluarga mereka begitu meriah! Pasti kehadiran orang baru nanti menggamitkan suasana. Tahniah buat Ozlynn dan Johan!