Terdahulu, rata – rata peminat mengetahui kisah perselisihan faham antara dua penyanyi antarabangsa popular, Taylor Swift dan Katy Perry. Sebelum ini mereka pernah bersahabat baik dan kemudiannya bertukar sebaliknya. Sejak itu, kedua – dua penyanyi ini saling memerli antara satu sama lain dalam lagu dan video klip masing – masing.

Katy Perry Bakal Muncul Dalam Video Klip Taylor Swift?

Terbaru, tular sebuah video menunjukkan penggambaran muzik video terbaharu Taylor Swift bertajuk End Game yang menampilkan seorang penari mirip wajah Katy Perry.Dalam rakaman video itu, Swift sedang menari dan menerusi video yang dirakam dari jarak jauh tersebut, kelihatan juga wajah penari yang tidak dapat dilihat dengan jelas.

IKLAN

Lebih mengejutkan, daripada lima penari terbabit, dikatakan terdapat seorang penari dengan imej rambut pendek mirip Katy Perry. Ramai peminat mula tertanya-tanya adakah benar mereka sudah berdamai?

Katy Perry Mengaku Sayangkan Taylor Swift

Dalam perkembangan lain, Perry dilihat cuba mencari jalan penyelesian hubungan mereka. Malah dia juga dilihat cuba mendekati Swift akan tetapi penyanyi Look What You Made Me Do ini seperti ingin lari daripadanya. Sehinggalah terkini, menerusi sebuah temubual, Perry mengaku masih sayangkan Swift dan ingin berbaik semula dengan bekas sahabat baiknya itu.