Kecoh mengenai usahawan kosmetik, Safiey Illias yang dikatakan telah menjadi ‘Mak nyah’ semula setelah dilihat memakai pakaian perempuan serta bermesra dengan seorang lelaki yang dipercayai teman lelakinya.

Tunggu 31 Disember

Walaupun pelbagai kecaman diterima Safiey, dia tetap tenang dengan menghiraukan komen – komen tersebut dan masih memuat naik gambar – gambarnya terkini di Instagram.

IKLAN

Dalam masa yang sama, Safiey turut memohon kepada semua netizen untuk menunggu 31 Disember ini kerana ada satu pengumuman yang bakal dia jelaskan mengenai segala spekulasi yang melanda selama ini.

Boikot Safiey!

Dalam perkembangan lain, melalui laporan sebuah portal terdapat seorang penceramah bebas yang menyeru kepada netizen untuk boikot golongan seperti ‘Safiey’ yang dikatakan makin berleluasa dan semakin berani.

Malah terdapat juga komen yang memohon tindakan diambil kepada mereka memandangkan ianya seperti memberi pengaruh negatif kepada masyarakat. Apa pandangan anda? Kami di murai.my seperti terdetik ianya adalah strategi pemasaran Safiey untuk menaikkan kembali namanya. Apa pun nantikan 31 Disember ini!