[VIDEO] Joey Mead Bahagia Bila Suami Nekad Jadi Wanita Sejati Selamanya

183

HangatMalaysia hanya mahu kongsikan pandangan dari satu sudut berbeza tentang cinta. ‘Cinta itu Menerima’, tidak kira latar belakang atau dari pandangan fizikal, jika Cinta itu menguasai dua hati, maka kebahagian akan berkekalan. Pernah anda lihat gambar seorang suami bergaya seperti perempuan sejati?

Tapi itulah menarik dari transgender ini, ternyata dia adalah suami dari model terkenal Joey Mead King yang berasal dari Filipina. Bagi yang pernah menonton Asian Next Top Model musim pertama pasti tahu siapa Joey. Cuba intip sedikit instagramnya di @joeymeadking.

IKLAN

HangatMalaysia pada awalnya memandang serong tentang pasangan ini, namun sebenarnya pasangan ini seperti orang lain yang normal ketika bernikah. Namun berubah selepas 6 tahun usia perkahwinan mereka.

Suami Joey, Ian King yang kini dikenali sebagai Angelina, memutuskan untuk menjadi seorang wanita adalah hal yang paling sukar dalam hidupnya. Jom lihat gambar pasangan ini, serius Rare dan jarang-jarang kita lihat.

IKLAN
View this post on Instagram

Date night ❤️

A post shared by Angelina Mead King (@angiemeadking) on

Sebenarnya Ian mempunyai rahsia, yang dia mahu berkongsi dengan Joey. Sejak dia masih kecil, dia mempunyai keinginan untuk memakai pakaian wanita. Ia bermula dengan kasut, kemudian pergi ke pakaian dan solekan. Joey telah mengetahui hal ini dari awal lagi, tetapi mereka memutuskan untuk mengekalkan perkara ini secara peribadi, kerana takut dikritik oleh masyarakat.

Angelina sudah mempunyai seorang anak, hasil dari perkahwinan terdahulu dan kini anaknya menetap di Kanada. Keputusannya untuk menjadi seorang wanita tidak dibantah oleh anaknya malah menyokong keputusan bapanya untuk menukar jantina.