Setelah pelbagai spekulasi melanda Iqram Dinzly, akhirnya ibu kepada pelakon itu, Lalitol Akmar Mohamed Shaffie tampil memberi kenyataan mengenai anak kesayangannya itu.

Sedar Anak Jadi Perhatian Rakyat Malaysia

Menurut Lalitol, beliau tidak hirau dengan segala tuduhan yang dilemparkan kepada anaknya malah hati si ibu lebih mengetahui mengenai anaknya.

IKLAN

“Saya sedar akan cemuhan yang dilemparkan terhadap Iqram, namun saya tidak hirau dengan apa yang mereka katakan kerana dia berkeadaan biasa sahaja di rumah. Biarlah apa orang nak cakap, kita tidak mampu menutup mulut mereka,”

Pernah Tegur Iqram

Tambah Lalitol, dek kerana pelbagai kecaman yang diterima dia pernah menegur Iqram dan anaknya itu turut memberitahu bahawa dia tahu apa yang dilakukannya sekaligus membuktikan Iqram masih lagi waras.

“Selama ini semasa menjaga arwah ayah di hospital, Iqram menerima pelbagai jenis penghina namun dia tetap bersabar. Namun Iqram terus dikutuk semasa membuat ‘live video’ di laman sosial Instagram dan dia sudah tidak boleh menahan sabar lagi. Sebagai ibu, auntie ada tegur mana yang perlu namun Iqram menjelaskan dia tahu apa yang dilakukannya”

Sumber : Mstar Online