Memasang CCTV caranya yang bijak bagi ibubapa untuk mengawasi anak mereka ketika di rumah. Seperti yang dilakukan oleh penjaga pada anak perempuan ini. Namun siapa sangka jika CCTV itu juga dapat meraka kejadian yang mengerikan.

Menurut laporan dari Mirror, rakaman CCTV itu memperlihatkan seorang budak perempuan yang sedang bermain anak patung seorang diri di lantai. Namun ada situasi yang aneh terjadi ketika anak patung yang sedang bersandar di kurusi terlihat menggerakkan kepala seolah hidup.

Anak patung itu terus menggerakkan kepalanya secara perlahan-lahan dan kembali ke posisi semula. Nasib baik budak perempuan ini tidak menyedari kejadian ini.

IKLAN

hantu1

Rakaman CCTV seterusnya menyaksikan budak perempuan ini sedang mewarna di meja pada malam hari. Tetapi amat mengejutkan apabila kertas di sampingnya berterbangan meskipun tiada angin..

hantu2

Budak perempuan ini beredar dari meja tersebut dan kembali semula namun suasana menjadi lebih mengerikan. Meja dan beberapa barang pun bergerak sendiri seolah-olah sedang digerakkan roh jahat. Video ini menjadi viral dan menjadi bahan bualan netizen. Menakutkan bukan? Jom saksikan video ini.

Sumber