Azharina Azhar, 31, kini sibuk merakamkan lagu bersama penyanyi dari Indonesia Rizal Badila dan akan mengadakan konsert pada 26 Januari ini di Lombok, Indonesia.

Juara program realiti Gegar Vaganza musim ketiga (GV3) ini berkata, dia sangat terkejut apabila tiket habis dijual dalam masa sejam.

“Saya sangat bersyukur kerana tiket konsert di Lombok, Indonesia habis dijual dalam masa sejam. Pada awalnya saya fikir tak ramai yang nak beli tiket konsert saya,” katanya.

IKLAN

Azharina ditemui pada majlis pembukaan salun Aveda di Pavillion. Dia sempat berkongsikan tips penjagaan rambut dan mengakui menggunakan produk Aveda lebih awal sebelum produk ini bertapak di Malaysia.

“Untuk penjagaan rambut, saya kerap lakukan rawatan pada rambut seperti creambath pada rambut sekurang-kurangnya seminggu sekali.” katanya.

Azharina lebih gemar menggunakan produk yang berasaskan herba seperti dari tumbuhan Aloe Vera. Aveda antara produk yang menjadi pilihan kerana ia menggunakan ramuan dari bahan-bahan organik dan alam semula jadi.