Muzik video lagu terbaru Anuar Zain berjudul “Cinta Takkan Berakhir” telah dilancarkan. Muzik Video tersebut merupakan sambungan dari muzik video berjudul Andainya Takdir.

Walaubagaimanapun, video ini boleh ditonton di Youtube VEVO Anuar Zain.

Dalam majlis yang sama, turut melancarkan rangkaian promosi Anuar Zain Album Tour 2016 yang di jalankan bersama pihak Mydin di enam buah lokasi terpilih di seluruh Malaysia.

IKLAN

img_2795-2

“Dan sebagai hadiah kepada peminat, serentak dengan rangkaian promosi tersebut, saya akan melancarkan kesinambungan klip video ” Andainya Takdir” yang merupakan single kedua saya iaitu “Cinta Takkan Berakhir” daripada album terbaharu ini,” ujar Anuar Zain yang teruja dan berterima kasih terhadap sokongan serta kerjasama yang diberikan oleh semua pihak kepada Anuar Zain Network Sdn. Bhd.

Klip video tersebut turut menampilkan pelakon-pelakon popular seperti Sharifah Sakinah, Puteri Balqis Azizi, Eyra Hazali, Syafiq M. Nazri dan pelakon jemputan Faizal Hussin.

Klip video tersebut pertama kali dipertontonkan kepada rakan-rakan media dan blogger termasuk rakan-rakan rapat serta penaja.

Sekali lagi klip video arahan Amor Rizan ini telah buatkan penonton menitiskan air mata dengan lakonan sangat mantap oleh kesemua pelakon. Watak isteri kepada Anuar Zain, Sharifah Sakinah memberi impak yang besar dalam video klip terbaharu ini. Kesinambungan ini adalah sesuatu yang tidak dapat dijangka melalui penceritaannya.

Melalui muzik video terbaharu  ini, ia tidak berakhir di sini kerana terdapat sambungan seterusnya untuk lagu yang akan datang.

Peminat Anuar Zain juga boleh menonton muzik video ini yang akan ditayangkan khas buat pertama kalinya kepada umum yang akan menyaksikan Yonder Music Live Series By The Lake- Anuar Zain & You pada 21hb Januari 2017 di Panggung Anniversari nanti.