(VIDEO) Tragis! Maut Menjemput Ketika Sedang Asyik Menari

Mesti Baca

Kematian datang tanpa mempedulikan bila dan di mana kita berada. Kisah tragis sangat menyedihkan apabila seorang penari tiba-tiba rebah dan maut ketika sedang mempersembahkan tarian tradisional India. Penari lelaki ini bernama Omanakuttan berusia 48 tahun ini tiba-tiba rebah sewaktu penampilannya di pentas. Tidak ada siapa yang tahu lelaki ini telah menemui ajal di pentas malah penonton menganggap ia sebahagian dari pertunjukkan.

Omanakuttan tampil bersama dengan guru tarinya, Sivan Malyankara ketika kejadian malang ini. Kedua-dua mereka menari tarian tradisional India dalam panggung kecil. Sebelum terjatuh, Omanakuttan menari dengan penuh bersemangat dan langsung tidak menunjukkan tanda-tanda seperti lemah atau sakit sebelum rebah. Begitu Omanakuttan terjatuh, sang guru Sivan segera menutup tirai panggung.

Dia merupakan seorang penari profesional selama 25 tahun ini sempat dilarikan ke rumah sakit namun tidak dapat diselamatkan dan disahkan meninggal dunia.

Sumber

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan