(VIDEO) Kedai Konsep Pertama XOX Space Dibuka di Sunway Pyramid

Mesti Baca

Dahsyat! 4 Item Ini Habis Dijual Setelah Digunakan Oleh Rosé Blackpink

Sebut sahaja BLACKPINK, sudah tentu membayangkan sebuah kumpulan K-Pop wanita yang sangat terkenal sehingga peringkat antarabangsa. Apa sahaja yang...

“Bukan Anda Buat Kerja Tuhan”- Alicia Amin Pertahankan LGBTQ

Rata-rata masayarakat di Malaysia sudah mengetahui bahawa LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Questioning) tidak dibenarkan di Malaysia malah telah...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Pengendali Jaringan Maya Mudah Alih pertama Malaysia (MVNO), XOX MOBILE, hari ini secara rasmi telah membuka gedung peruncitan pertamanya, XOX Space yang akan beroperasi di Sunway Pyramid dengan konsep peruncitan baharu yang akan meningkatkan lagi kepuasan pengguna.

XOX Space dirasmikan oleh duta jenama XOX MOBILE yang juga merupakan legenda badminton Malaysia, Datuk Wira Lee Chong Wei, Datuk Eddie Chai, Ketua Pengarah Kumpulan, XOX Berhad dan Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan XOX Berhad, Encik Ng Kok Heng.

Selepas upacara perasmian XOX Space. (Dari kiri) En Mohd Badrol Izman Bin Osman, Ketua Admin dan Kewangan, ONEXOX, Cik Sylvia Kong Choo Hui, Ketua Kumpulan Pegawai Kewangan, XOX Berhad, En Ng Kok Heng, Ketua Kumpulan Pengarah Eksekutif, XOX Berhad, Datuk Eddie Chai, Pengarah Urusan Kumpulan, XOX Berhad, Datuk Wira Lee Chong Wei dan En Azril bin Aliuddin, Pegawai Strategi Korporat.

XOX Space menawarkan kepada para pelanggannya persekitaran yang menyeronokkan untuk bersantai serta untuk melakukan kerja-kerja ringkas dengan sambungan WiFi yang disediakan di gedung tersebut.

Kedai ini juga direka bentuk agar mesra pelanggan dengan memastikan semua kemudahan senang untuk diperolehi.

Ruang niaga ini mempunyai tempat duduk yang mencukupi; akses WiFI percuma; beberapa mata plug elektrik untuk mengecaj perati serta mesin-mesin menjual makanan ringan dan minuman untuk dinikmati para pelanggan sewaktu mereka bersantai dalam persekitaran yang menceriakan.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan XOX Berhad, Encik Ng Kok Heng, XOX Space dibuka di salah sebuah lokasi strategik di dalam pusat beli belah paling polular di Lembah Kelang bagi membolehkan XOX MOBILE mendekati dengan pelanggan dan bakal pengguna baharu.

“Kami mahukan XOX Space mudah untuk didatangi oleh para pelanggan kami, serta yang baharu. Kedai ini merupakan usaha untuk memanjangkan lagi jangkauan kami agar para pelanggan boleh menikmati perkhidmatan dan khidmat sokongan pelanggan yang terbaik dalam persekitaran yang melambangkan semangat perkongsian XOX serta saling berkongsi dan bekerja secara bersama.

“Sejak beroperasi selama hampir dua bulan, XOX Space telah mencatatkan jumlah pelanggan dan maklum balas yang memberangsangkan membuatkan kami amat teruja untuk mewujudkan lebih banyak lagi cawangan pada masa yang akan datang,” jelas beliau.

Bermula hari ini sehingga penghujung bulan Mac, para pelanggan dan tetamu XOX Space boleh menunaikan pek permulaan Prabayar ONEXOX yang didatangkan dengan masa siar bernilai RM5. Dengan pembelian Super Season Pass berkapasiti 3GB data yang boleh dibawa ke hadapan pada harga serendah RM30, para pelanggan akan mendapat prabayar yang sah untuk tempoh paling lama iaitu selama 28 bulan untuk mereka menikmati perbezaan XOX MOBILE. Terdapat juga hadiah misteri untuk para pelanggan yang menunjukkan pamplet XOX MOBILE, selagi stok masih ada.

XOX MOBILE kini juga memulakan kempen top-up 30-GB Bonus bagi pelanggan prabayar, di mana 30GB data bonus akan diberikan sebagai ganjaran.

XOX MOBILE ketika ini memberikan perkhidmatannya kepada 1.65 pelanggan yang berdaftar dengan lebih 200 pusat khidmat, pengedar dan rakan niaganya yang terdapat di seluruh negara.

Terkini

Bergelar Anak Pengarah Popular, Fian Ali & Alif Ali Sedia Dikecam Netizen

Membuat kemunculan semula bersama adiknya yang kini bergelar penyanyi, Fian Ali dan Alif Ali bersedia sekiranya suatu hari nanti...

Artikel Berkaitan