Siapa yang tidak kenal dengan Sharnaaz Ahmad yang sering lantang bersuara di media sosial. Selepas satu kontroversi melanda, dia tetap tidak serik mengeluarkan kenyataan baru yang lebih pedas dan sensasi. Kini dia menerima padah apabila tindakannya mengkritik kreadibiliti Fattah Amin membuatkan ramai peminat pelakon itu menghentam Sharnaaz. Malah jelasnya lagi, kekecohan ini berpunca dari segelintir di kalangan peminat fanatik Lofattah yang berang jika idola mereka dikritik.

“Selama ini, saya tidak ambil peduli status hubungan mereka dan tidak pernah masuk campur dalam urusan pasangan itu. Jadi, kenapa perlu netizen mengaitkan saya, bakal isteri, Noor Nabila dan kedua-dua orang tuanya dalam hal ini? Mereka memaki hamun kami di laman sosial”

IKLAN

“Tindakan biadap mereka itu membuatkan saya terpanggil meluahkan rasa. Lebih membuatkan saya marah, apabila kebanyakkan yang bermulut celupar itu peminat fanatik aktor terbabit. Saya tidak akan bertindak jika tiada yang memulakannya dulu,” jelasnya dalam ruangan Hip di Berita Harian Online mengenai tindakannya mengkritik bakat Fattah.

Kisah ini menjadi lebih hangat apabila ada yang menyangka perhubungan antara Sharnaaz dan Fattah agak dingin sebelum ini sehingga dia mengeluarkan kenyataan pedas terhadap Fattah. Bagaimanapun Sharnaaz menafikannya kenyataan tersebut dan mempertahankan kritikan terhadap Fattah Amin.

Sumber