Pelukan Manja Abhishek Bachchan & Amitabh Bachchan Curi Tumpuan

Mesti Baca

Perhubungan erat ayah dan anak sememangnya tidak dapat dinafikan, seolah-olah ia tidak boleh mengalahkan hangatnya Amitabh Bachchan dan Abhishek Bachchan. Meskipun sekarang Abhi sudah dewasa dan memiliki anak, namun dia masih manja kepada bapanya Amitabh.

Abhi juga tidak segan menunjukkan betapa manjanya dia dengan Amitabh di khalayak umum. Menurut laporan dari Pinkvilla, Abhishek secara tiba-tiba memeluk Amitabh dari belakang dan membuat Amitabh terkejut. Walaubagaimanapun, Amitabh membalas pelukan itu dengan hangat.

Genggaman tangan dari Amitabh Bachchan pada Abhishek membuat saat ini terasa sangat manis. Amitabh yang terkejut ketika anak lelakinya memeluk dari belakang dengan manja seperti ini.

View this post on Instagram

No matter how big you become, to them, you'll always be their baby. #parents Photo courtesy – the big sis.

IKLANA post shared by Abhishek Bachchan (@bachchan) on

Sehingga hari ini Abhishek masih tinggal satu rumah dengan Amitabh Bachchan dan Jaya Bachchan. Sememangnya dia tidak mahu meninggalkan ayahnya sendirian di rumah kerana kakaknya sudah ikut suaminya tinggal di Delhi.

Sumber

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan