Wanita yang mempunyai 2 orang anak angkat ini sedang giat mengembangkan perniagaannya dalam bidang kecantikan. Nur Sajat pengasas produk kosmetik dan kecantikan, ‘Let’s Cantik’ ini mengejutkan netizen apabila mengeluarkan produk terbaru ‘Sabun Pink’ Jangan Mengata yang diformulasikan untuk membersihkan wajah dan alat sulit wanita.

Walupun perkara ini agak terlalu peribadi dan jarang dibualkan secara terbuka, namun tak salah bagi Sajat menyedarkan kepada semua wanita tentang bahayanya serangan kuman, bakteria yang boleh membawa penyakit jika alat sulit tidak dijaga dengan baik..

IKLAN

Melalui sebuah klip video di akaun Instagramnya @nursajat02, Sajat memberi sedikit penerangan bagaimana sabun ini boleh memberi manfaat kepada kaum wanita dalam membersihkan bahagian intim dengan menggunakan sabun pencuci muka.

Wanita yang mencetuskan kontroversi mengenai status jantinanya ini turut memberitahu bahawa dia juga mencuci kemaluannya menggunakan sabun tersebut.  Sabun itu juga mempunyai haruman bunga-bungaan iaitu bau bunga ros.

Walaupun video ini dihujani dengan pelbagai kritikan dan kecaman dari netizen, beliau tidak ambil peduli apa yang masyarakat mahu perkatakan terhadapnya.

Sumber