Mungkin ramai peminat yang bertanya-tanya bagaimana rasanya menjadi pasangan hidup kepada seorang idola yang menjadi kegilaan orang ramai. Yang jelas beberapa peminat ini beruntung dan mempunyai jawapannya. Bukan sekadar peminat bertuah, mereka berjaya menambat hati idola mereka dan menjadi pasangan hidup buat selamanya. Tentu sahaja hal ini menjadi impian pada yang sangat fanatik pada selebriti korea bukan?

Tiada apa yang mustahil, lihat sahaja beberapa orang peminat ini akhirnya bertemu dengan pasangan selebriti mereka sebelum terkenal. Hal ini membuktikan bahawa sesiapapun berhak bercita-cita untuk jadi pendamping hidup pada idola masing-masing. Tak percaya? Jom lihat siapa gambar-gambar ini.

1. Shoo and Im Hyo Sung

IKLAN

Im Hyo Sun adalah seorang pemain bola keranjang kebangsaan Korea Selatan, sementara Shoo adalah ahli kumpulan dari S.E.S.

2. Lee Ji Ah and Seo Tae Ji

Lee Ji Ah bertemu Seo Tae Ji di Amerika pada tahun 1993 semasa konsert beliau. Pada tahun 1996, Seo Tae Ji meninggalkan Korea dan berpindah ke Amerika untuk selama-lamanya. Kedua-dua mereka berkahwin pada tahun berikutnya namun berpisah pada tahun 2006.

3. Chae Rim and Lee Seung Hwan

Lee Seung Hwan adalah seorang penyanyi rock, komposer dan penulis lagu. Seung Hwan pernah berkahwin dengan peminatnya bernama Chae Rim, malangnya pernikahan mereka hanya bertahan 3 tahun sahaja.

4. Lee Sae Joon and Kang Kyung Jin

Lee Sae Joon dari band 90-an Korea Selatan, Yurisangja. Dia yang dilahirkan tahun 1972 ini menikah dengan peminatnya Kan Kyung Jin. Mereka bertemu ketika sesi bertemu peminat dan Sae Joon memberikan autograf untuk Kyung Jin.

Sumber

IKLAN