Tatu merupakan salah satu bentuk seni yang akan melekat seumur hidup di tubuh seseorang. Tapi seni yang dilukis pada tubuh ini kadang-kadang dilakukan dengan cara yang tidak selamat dan berisiko yang boleh berlakunya infeksi penyakit serius ke tubuh.

Keputusan untuk membuat tatu sebaiknya sudah difikirkan masak-masak, kerana ia sangat susah untuk dihilangkan. Menghapus tatu memerlukan masa yang
lama, mahal dan boleh merosakkan kulit.

IKLAN

Picoway adalah penyelesaian laser termaju untuk menghilangkan tatu dan pigmentasi bernigna seperti jagat dan bintik-bintik penuaan. Teknologi ini menggunakan denyutan laser terpendek dalam pasaran iaitu 375ps dan 450ps. Laser  tersebut memecahkan pigmen dengan berkesan menjadi partikel paling kecil untuk disingkirkan oleh kulit.

Ko Skin Specialist ialah pusat laser yang pertama dan satu-satunya di Malaysia untuk menawarkan teknologi laser Picoway. Teknologi ini merupakan alternatif terulung kepada pembuangan tatu menggunakan laser tradisional. Tidak seperti laser tradisional, Picoway menghantar tenaga ke dakwat yang disasarkan menggunakan denyutan ultrapendek yang pantas, selamat dan selesa.

CEO Dato’ Ko Chung Beng melancarkan mesin laser bernilai berjuta dolar itu di majlis pelancaran di Hotel Aloft Kuala Lumpur, yang diacarakan oleh penyanyi terkenal, Atilia Haron. Majlis tersebut telah dihadiri oleh sebilangan selebriti termasuk pelakon Idris Khan, Erma Fatima dan lain-lain.

Bagi mereka yang ingin mendapatkan rawatan ini bolehlah klik di sini.