Mira Tzur, wanita kelahiran Israel yang benar-benar ingin menjadi mirip seperti isteri kepada Presiden Amerika, Melania Trump. Bukan sekadar mempunyai wajah yang hampir sama, Mira juga mampu menirukan gaya bertutur dan cara sebutan Melania Trump. Difahamkan Mira memperuntukkan sebanyak kos sebanyak USD3 ribu atau sekitar RM14 ribu untuk sekali tampil di program TV, iklan atau sesebuah acara.

Mira Tzur

Melania berusia satu tahun lebih tua dari klonnya ini. Selain itu Mira juga memiliki tinggi badan dan ukuran tubuh yang sama dengan isteri Trump ini.

IKLAN
Melania Trump

Menurut laman berita Fast Forward yang sering mengikuti perkembangan selebriti Amerika dan Israel, sejak Donald Trump dilantik pada Januari lalu, Mira sudah menghabiskan kos sebanyak USD24 ribu atau sekitar RM112 ribu demi untuk menjadi seperti Melani Trump.

Sebenarnya dahulu Mira adalah seorang penari balet ketika menetap di Tel Aviv. Ketika dia berhijrah ke Amerika Syarikat, dia bekerja sebagai model sambilan dan perlu hadapi saingan yang sangat kuat. Mira terus mencuba mencari alternatif karier hingga menyedari dia mirip dengan Melania Trump. Tanpa ragu-ragu, dia mengambil kesempatan itu dan mula mencari wang dengan memanfaatkan wajahnya.

Sumber