Nora Danish yang sedang hamil 30 minggu sedang rancak membuat persiapan bersama suami untuk kelahiran #NeNojr yang dijangka akan dilahirkan pada pertengahan Mac 2018. Pasangan ini telah berkahwin pada 30 Mac yang lalu selepas 3 tahun bercinta.

View this post on Instagram

We would like to wish all of u , a Happy New Year. Semoga tahun 2018 ini lebih membawa makna kepada kita semua. Banyak mimpi Nora menjadi kenyataan pada 2017 , alhamdullilah syukur. Terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung di atas kebahagian saya, baik kepada keluarga, kawan, peminat, dan sesiapa sahaja, u know who u are. Hanya Allah yang mampu membalasnya. I would like to thank u from the bottom of my heart. 2018 , InsyaAllah kehadiran keluarga baru akan memeriahkan lagi kehidupan neno dengan doa anda semua. Bye bye 2017. #oneismissinginthepicture #wewillseeusoondre #insyaAllah #newyear #2018 #neno #nenofam #28weekspregnant #nenojr🤰🏼

A post shared by Nora M Danish (@noradanish) on

IKLAN

Bertanya mengenai rahsia pasangan ini kekal bahagia dan terlihat begitu romantis sepanjang masa, ini jawapan Nora;

“Oleh kerana sebelum ini kami duda dan janda, kami cuba sedaya upaya untuk mengendalikan perkara dengan sebaik mungkin. Perkara kecil dan remeh temeh tidak perlu untuk diperbesar-besarkan sehingga bergaduh.”

Menurut laporan dari Utusan Online, pasangan ini mahu perkahwinan kedua ini kekal hingga akhir hayat, baik Nedim mahupun Nora sentiasa berdoa dan bersyukur hubungan yang dianugerahkan kepada mereka ini. HangatMalaysia sendiri akui hubungan mereka sangat romantis lagi bila mereka muatnaik gambar bersama di Instagram.

“Saya tidak mahu bercerai lagi. Saya kini bahagia. Ada isteri yang cantik. Pergi kerja ada orang hantar sampai depan pintu, balik kerja ada yang sambut. Saya sentiasa menginginkan itu dan saya mendapatkannya kini.” katanya di Utusan Online

Selain itu, pasangan ini juga berkongsi sedikit tips sebelum masuk bilik tidur bagi mengelakkan perselisihan faham antara satu sama lain.

IKLAN

“Saya juga buat peraturan yang kami tidak akan masuk ke bilik tidur dengan perasaan marah. Saya tidak suka tidur dengan hati yang panas. Saya lebih senang selesaikan semua masalah dan tidur dengan perasaan tenang dan gembira,” kata Nedim.

View this post on Instagram

NENO

A post shared by Nora M Danish (@noradanish) on

Anda boleh amalkan tips dari pasangan ini jika mahu kekal bahagia seperti mereka. Kami di murai.my mendoakan kesejahteraan buat Nora sekeluarga dan bahagia sehingga ke anak cucu.

Sumber Utusan Online