Menangi Pas Tayangan Pratonton Filem ‘The Commuter’

117

Filem The Commuter ini merupakan sebuah filem terbaru 2018 Hollywood. Filem yang bakal ditayangkan pada 11 Januari 2018 di seluruh Malaysia ini diarahkan oleh Jauma Colet-Serra, untuk penulis naskhah skenario dikuasai oleh Byron Willinger (Screenplay), dan Philip de Blasi.

Filem ini dibintangi oleh aktor-aktor yang terkenal di Hollywood seperti Vera Farmiga, Liam Neeson (aktor Utama), Patrick Wilson, Sam Neill, Elizabeth Mc Govern.

IKLAN

Dalam FilemThe Commuter ini akan menceritakan pada suatu hari di dalam kereta, dirinya bertemu dengan seorang wanita misteri yang bernama Joanna. Wanita yang misteri tersebut kemudian memberikan berbagai teka-teki yang ternyata menyeret dirinya ke dalam sebuah tindakan kejahatan.

JM4_4263.NEF

Filem terbaru The Commuter ini akan menampilkan sebuah cerita yang menarik, cemas dan juga mengundang rasa tanda tanya bagi para penontonnya. Untuk perkembangan dan update terbaru untuk filem ini, boleh ke laman rasmi Fox Movies di Facebook.com/foxmovies.my

Tiket Wayang Untuk Dimenangi

Khas untuk anda yang ingin menonton filem ini bersama yang tersayang, murai.my bawakan beberapa tiket eksklusif untuk anda menangi ke Tayangan Perdana Filem The Commuter pada 9 Januari 2018, jam 9 malam di GSC,  One Utama.

Caranya hanya menjawab beberapa soalan mudah dan langkah mudah. Anda mungkin adalah pemenangnya.

Syarat Penyertaan

  • Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  • Kongsikan gambar anda bersama teman istmewa di Instagram. Tag nama @HangatMalaysia dan tanda pagar #TheCommuterMY
  • Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif .
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti nama penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC, Alamat Rumah, Emel dan Nombor Telefon Bimbit.
  • Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 8 Januari 2018.
  • Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.
  • Keputusan hakim adalah muktamad.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di GSC One Utama pada 9 Januari 2018 bermula jam 8.30 malam.